Pontiac Solstice Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
38 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi,
I had the engine light come on briefly last week once but is now permanently on since coming home to day. I've checked out the code and various comments on it but am struggling to find a picture of how the various bits hook up, i.e the valve, solenoid etc.
I'm not sure if I have the heavier spring installed but have a HP tune. Maybe GJ can confirm if he's still on here. The only odd thing when driving is an occasional fluttering sound when accelerating hard. I thought maybe the cat was loose but it could be coming from the turbo bypass valve setup. No obvious problem but any pictures and comments welcome. I could just reset the cel and see if it returns but would like to check it out first.
Thanks,
Chris
 

·
Registered
Joined
·
3,625 Posts
You mean Gentleman Jack? You'll have better luck finding him on the KappaPerformance forum.
 

·
Registered
Joined
·
38 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thanks Sly,
I thought I'd seen him post here recently, that's why I mentioned him. Strange thing is, the CEL has gone out on it's own, usually I have to reset it. I looked under the hood and checked cables and hoses, so I don't know if I unknowingly 'adjusted' something. The car felt really smooth afterwards but there is definitely something intermittent as the car will pull sluggishly on occasion, and not always when I get the rattly sound.
Chris
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top